Wij hebben alles in huis
om uw tuin mooi aan te leggen

Over Vreugdenhil mooimakers voor uw tuin

Vreugdenhil is gevestigd in het Drentse Eldersloo. We zijn begonnen als kweker van coniferen en heesters die we vooral leverden aan groothandels, hoveniers en aan exportbedrijven.

In de loop van de jaren hebben we ons assortiment planten flink uitgebreid en zijn we ons meer gaan richten op de particuliere tuinliefhebber. Inmiddels bestaat ons assortiment uit ruim 160 soorten coniferen, heesters, vaste planten, grassen, fruitbomen, klein fruit, éénjarige planten, rozen en bomen. Om de particulier goed van dienst te kunnen zijn, hebben we naast de kwekerij een inspirerende showtuin en een verkoopcentrum ingericht. Daar verkopen we niet alleen onze eigen kweek, maar ook een grote hoeveelheid tuinmaterialen.

 En dan is er nog onze service ‘Tuinaanleg’. U krijgt deskundig advies over uw tuinontwerp en medewerkers staan voor u klaar om uw tuin vakkundig aan te leggen. 

 U bent van harte uitgenodigd om eens langs te komen bij ons bedrijf in Eldersloo.

Kwekerij

Ruim 80.000 m2aan tuinplanten, gekweekt in de volle grond of in de pot.
LEES MEER>

Verkoopcentrum

Alles wat nodig is voor de aanleg van een mooie tuin vindt u in ons 10.000 m2grote verkoopcentrum.
LEES MEER>

Tuinaanleg

Advies nodig bij ontwerp en/of aanleg van uw tuin? Wij helpen u graag!
LEES MEER>

Kom ideeën opdoen in onze showtuinen

Bloemen, planten, vlinders en inspiratie. Een bezoek aan onze showtuinen brengt u helemaal in de stemming om plannen te maken voor uw droomtuin.