Natuurlijk sterk gekweekte planten en bomen

Kwekerij

Op onze kwekerij werken we iedere dag hard aan ons mooie product. De planten die wij opkweken zijn te koop in ons eigen verkoopcentrum, bij andere particuliere verkooppunten, hoveniers, groothandels en collega-kwekerijen.

Onze kwekerij is verdeeld over twee locaties. Een locatie waar we alle vollegrondproducten opkweken en een locatie voor containerteeltkwekerij. 

 Natuurlijk Sterker

Onze tuinplanten zijn gekweekt onder het Natuurlijk Sterker label. Dit label is een initiatief van drie kwekers, die de visie hebben dat planten het meest weerbaar zijn in een zo’n natuurlijk mogelijke omgeving.

Planten met het Natuurlijk Sterker label zijn gekweekt zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Daardoor zijn ze weerbaarder tegen ziekten en plagen en wordt het bodemleven niet aangetast.

Natuurlijk sterk gekweekte planten zijn gezond, sterk en vitaal, slaan beter aan bij aanplant en hebben minder uitval. Al deze planten zijn te koop in ons  Tuincentrum in Eldersloo of online via www.natuurlijksterker.nl/webshop.

Een tuinplantenkwekerij bedrijf van formaat

8 hectare vollegrond kweek

500 verschillende soorten

0,5 hectare containerveldkweek

Laatste nieuws