Wij helpen u graag bij het adviseren, ontwerpen
en aanleggen van de mooiste tuinwensen

Tuinaanleg

Wij helpen u met plezier om de tuin van uw dromen te realiseren. Van ontwerp en inplanten van uw tuin tot het bouwen van een schuur, schutting, pergola en/of overkapping. Ook voor de aanleg van uw bestrating kunt u bij ons terecht. Samen maken we uw tuin mooi!

Van tekentafel tot droomtuin

Samen met u maken we een tuinontwerp waarin al uw wensen samenkomen. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u prima adviseren over wat wel en niet haalbaar is. Het ontwerp is het begin van een prachtige tuin die onze vakmensen met veel enthousiasme voor u aanleggen en daarna ook graag voor u onderhouden.

Showtuinen vol bloemen, planten, vlinders en inspiratie

Eerst ideeën en inspiratie opdoen? Loop eens door ons Verkoopcentrum of bezoek onze showtuin en laat al het moois rustig op u inwerken. Misschien vormt het de basis voor uw eigen mooie tuin.

Kom ideeën opdoen in onze showtuinen

Bloemen, planten, vlinders en inspiratie. Een bezoek aan onze showtuinen brengt u helemaal in de stemming om plannen te maken voor uw droomtuin.

Elke dag genieten van uw mooie tuin

Deze mooie tuinen hebben wij aangelegd

Laat u inspireren door tuinen die Vreugdenhil in de loop van de jaren heeft gerealiseerd. Hoe groot of klein de beschikbare ruimte ook is, we vinden altijd een manier om uw tuin om te toveren tot iets moois.

Pergola
Voortuin
Groen dak
Veranda
Verhoogde zit
Grassen
Afdak