Wij helpen u graag bij het adviseren, ontwerpen
en aanleggen van de mooiste tuinwensen

Tuinaanleg

Wij helpen u graag om de tuin van uw dromen te realiseren. Van ontwerp en aanplant van uw tuin tot de bouw van een schutting, pergola of overkapping. Of het nu gaat om een terras, border of oprit. Samen maken we uw tuin mooi!

Van tekentafel tot droomtuin

In het tuinontwerp dat we met u maken komen al uw wensen samen. Het ontwerp is het begin van een prachtige tuin die onze vakmensen met plezier voor u aanleggen én onderhouden. We gebruiken onze kennis en ervaring om te komen met verfrissende ideeën en creatieve oplossingen. 

Showtuinen vol bloemen, planten, vlinders

Eerst ideeën en inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in ons verkoopcentrum in Eldersloo. Bezoek onze showtuinen en laat al het moois rustig op u inwerken.

Kom ideeën opdoen in onze showtuinen

Bloemen, planten, vlinders en inspiratie. Een bezoek aan onze showtuinen brengt u helemaal in de stemming om plannen te maken voor uw droomtuin.

Elke dag genieten van uw mooie tuin

Deze mooie tuinen hebben wij aangelegd

Laat u inspireren door tuinen die Vreugdenhil in de loop van de jaren heeft gerealiseerd. Hoe groot of klein de beschikbare ruimte ook is, we vinden altijd een manier om uw tuin om te toveren tot iets moois.

Grassen
Afdak
Veranda
Voortuin
Groen dak
Pergola
Verhoogde zit